Showgrupp

Style Dance Studio har en fantastisk showgrupp som tränar intensivt för att bli duktiga dansare och de medverkar i många dansshower årligen! Showgruppen tränas av Frida Furebring, Emma Sundberg och Sandra Olsson, men även gästlärare kan förekomma. Showgruppen ingår i föreningen Flash&Style som är en förening inom Vi Unga & Studieförbundet Vuxenskolan. Årsmöte sker i Januari varje år. Kontakta Sandra om du vill ansöka till showgruppen.

20160104-_DSC8073-4

 • Audition Torsdag 24 Augusti 17:00-19:30
 • Hösttermin á 15 v: 28 & 31 Augusti ->11 & 14 December
 • Uppehåll: 30 Oktober, 2 November (höstlov)
 • Tisdagar 19:00-21:15 Jazz – Frida Furebring (4 sept-11 dec)
 • Torsdagar 17:15-18:45 Hiphop – Wendy Huynh (28 aug – 14 dec
 • Pris: 2 490 kr/person (15 v, 75 studietimmar, 165:-/lektion)
 • Bankgiro: 231-2429
 • Referens: Showgrupp + ElevensNamn

Betalning ska vara inbetald vid terminsstart. Ingen inbetalning gjord = ingen medverkan på lektion. Vid utebliven betalning tillkommer en avgift på 50 kr per påminnelse via sms. Ingen faktura går ut.

Rabatt Eftersom vi kräver att du är danselev på Style Dance Studio, så erhåller du 20% rabatt på alla danskurser hos Style. Uppge kod: ”Showgrupp” när du anmäler dig till en danskurs.

GENERELL INFORMATION

 • Medlemskap Om du blir antagen till showgruppen, så blir du automatiskt medlem i vår förening Flash & Style, och behöver inte anmäla dig på nytt inför varje ny termin. Vill du däremot sluta dansa i din showgrupp, så är du bunden att dansa färdigt tills pågående termin är slut. Upprepad frånvaro/icke deltagande på kursdagar leder till eliminering från showgruppen. Giltighet för icke deltagande är skada eller sjukintyg (du tittar på om möjligt).
 • Showgruppen är gruppen för dig som brinner för att dansa och vill utvecklas inom jazz, showdans och streetdance. Förkunskaper krävs inom dessa stilar samt grunder i klassisk balett. För att vara med i showgruppen krävs viss tidigare erfarenhet och när vi har lediga platser i gruppen så erbjuds en audition för att ta in nya eventuella medlemmar. Audition har vi för att se till att alla deltagare är på en någorlunda jämn nivå. Showgruppen representerar dansskolan och medverkar i ett flertal dansshower. Målet är att skapa en grupp med duktiga dansare som har kul tillsammans både på och utanför träningarna.
 • Fokus läggs på att lära sig koreografier, då flera uppträdanden redan är inbokade under terminerna. Både teknik och styrka tränas också upp, för att utvecklas till en samspelt grupp och för att varje individ ska utvecklas till en bra dansare.
 • Krav Vi kräver att du tar minst en kurs i Klassisk Balett under din tid i showgruppen, samt en valfri danskurs i en annan dansstil som kan stärka dig som dansare inom hiphop eller jazz. Du bör även ta olika workshops som erbjuds så att du får inspiration från andra lärare och stilar för att kunna utvecklas ytterligare. Alla medlemmar i gruppen ska medverka på Audition när det är aktuellt för intagning av nya medlemmar, för att dynamiken i gruppen ska vara hållbar.
 • Stora Sommarshowen arrangeras av showgruppen & föreningen Flash & Style Vi Unga. Föreningen är ideell och utgörs av dansstudions egna showgrupp Fanatic Fusion. Vi får inga bidrag eller sponsorer för arbetet inför/under/efter showen. Detta är föreningen/showgruppens möjlighet till att skapa en egen ekonomi för att tex tävla, och köpa scen-kläder som Style Dance Studios andra elever sen kan få ta del av på framtida shower. Vi har även köpt tex. videokamera för att kunna filma alla shower, en symaskin och ibland köps även diverse tjänster som tex gästlärare och fotografering.
 • ShowerUppdragsgivare 2013-2017 Borgeby Slott, SV Lundabygden, Party in Pink®, Eurovision Village 2013, Klostergårdsskolan, Kulturnatten Lund, Länsstyrelsen, Kävlinge Zoo, Saluhallen Lund, EOS, Lundakarnevalen/Tidningsdagen, Idrottshallen Lund, Individuell Människohjälp, Drottning Blanka Gymnasieskola, Tetra Pak. Sneakers tävlade även i Danskarusellen i Malmö 2014, och under 2016 tävlade både Dance Fusion och Sneakers.

KONTAKT