Starta din egen dansgrupp!

Starta en studiecirkel!

Behöver du låna lokal? Är ni ett gäng som vill skapa dans, teater, sång eller något annat kul? Vi hjälper er med lokal!

Vi arbetar i studietimmar, 1 studietimme = 45 min. Vi hjälper er med digital närvarolista och ni får tillgång till två fullt utrustade danslokaler. Det finns en huvudregel för att driva en studiecirkel, och det är att man måste ”lära sig” något genom studiecirkeln. Det måste finnas ett mål, men detta hjälper vi er gärna med, var inte rädd för att fråga! Vi har många cirklar hos oss där både unga och äldre får ta del av skapandet! Vad är du bra på?

Studiecirkel

För att dra igång en egen studiecirkel gäller bl.a. följande:

  • att ni är minst 16 år
  • att ni är minst 3-12 deltagare inklusive cirkelledaren
  • att ni träffas vid minst 10 ggr

Kamratcirkel En studiecirkel som du startar tillsammans med kompisar kallas för kamratcirkel. Exempel kan vara ett rockband, bokcirkel eller som hos oss på Style, en dansgrupp! Vilken dansstil vill ni dansa? Vad ska ni heta? Vi guidar er om ni behöver hjälp!

Cirkelledaren Vem av er ska vara cirkelledare? Ledaren ansvarar för studiecirkeln och kontakten med Studieförbundet Vuxenskolan. Du ansvarar över danslokal, nyckel samt brand när din dansgrupp är på plats på studion.

Kontakta oss Vill du ha vår hjälp med att starta en studiecirkel eller har du frågor och funderingar kring det här? Kontakta oss för mer information!

Kamratcirklar på Style Dance Studio: Fanatic Fusion Dance Crew, Obliviate Dance Crew, Mengue Flamenco, Kvinnor i Rörelse, Familjen Silver, Illusion.

STORA DANSSTUDION, 140 kvm²

Speglar, dubbelt sviktgolv, musikanläggning, mindre scen.

LILLA DANSSTUDION, 70 kvm²

Speglar, dubbelt sviktgolv, musikanläggning,  balettstänger.

KONTAKT

Kommentera