Bokning

BOKA WORKSHOP

Boka en alldeles egen workshop med någon av våra professionella danslärare!

Vi samarbetar med många olika företag, privatpersoner, organisationer, föreningar och skolor och skräddarsyr gärna en workshop eller ett paket som passar just Er!

Vi har två stora dansstudios fullutrustade med speglar, dubbelt sviktgolv, PA, dusch och omklädningsrum. Finns önskemål om att vi ska komma till er så är detta givetvis inget hinder!

Är ni ett företag som vill anordna konferens i samband med en workshop, så erbjuder vi även konferenslokaler en gata bort på Glimmervägen till ett förmånligt pris.

Kontakta oss nedan för bokning!


BOKA DANSSHOW

Våra fantastiska dansare är vana vid stora som mindre shower för både företag och privatpersoner. Om ni är ute i god tid så kan vi även skräddarsy en show efter just era önskemål.

Vi har dessutom två duktiga showgrupper med mångsidiga dansare inom stilar som tex. hiphop/streetdance, showdans, jazz och cabaret som tränar flera timmar varje vecka som sammansvetsad grupp med inriktning på uppträde.

Kontakta gärna oss för mer information eller bokning.

Exempel på tidigare uppdragsgivare: Banhof Bar, Bobster(SVT), BUFF Malmö, Borgeby Slott, Coop Mårtenstorget, Drottning Blanka Gymnasieskola, Ekebo Nattklubb, ESN Lund, Eurovision Village Malmö, Hörby Kulturkalas, Idrottshallen Lund, I-mage of PR, Jägersro Center, Kulturnatten Lund, Kävlinge Zoo, LIFS, Linda Lundqvist Music, Linero IF, LUGI, Lödde Centrum, Oriflame Cosmetics AB, Saluhallen Lund, SVT, Tosselilla, VinterLund,

Kommentera